Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken, individueel, in groep of als teambuilding met vrienden of collega’s, dan kan je deelnemen aan onze gezellige kookworkshops. Ze zijn thema- en seizoengebonden en de belangrijkste ingrediënten zijn samen creatief kokkerellen en gastronomisch genieten. Alle recepten kan je achteraf thuis ook zelf klaarmaken. Tijdens onze workshops krijg je waardevolle productinformatie, doe je inspiratie op voor je feestjes thuis en leer je nieuwe kooktechnieken.

 

 

 

 

 

Lees hier de reportage "Kookles op sterrenniveau" van Cook Magazine om een idee te krijgen van het verloop van een workshop.

De workshops worden regelmatig georganiseerd (max. 10 personen) in onze moderne keuken in Limburg. De data en de diverse uiteenlopende thema’s vind je op de website. Workshops kunnen ook op aanvraag gegeven worden.

De prijs voor de deelname aan een workshop is afhankelijk van het thema en de gebruikte ingrediënten. Hiervoor krijg je een aperitief met hapjes / voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht / water en wijn  en een mapje met de verschillende recepten.

Voor een workshop kan je inschrijven via de website. Je reservatie is definitief na overschrijving van het volledige bedrag.
Je kan ook altijd een workshop aanvragen

 

miniairbags Workshop Sardine